Crowdfunding

Als schrijver ben ik altijd in voor wat nieuws, dus ben ik in het crowdfunden gestapt. Via deze manier wil ik mijn nieuwe boek gaan financieren. U, als lezer, kunt mij daar bij helpen.

Bent u als investeerder geïnteresseerd in mijn manuscript, dan kunt u dat via email aangeven. Vermeld uw naam en adresgegevens en hoeveel aandelen u van vijf euro wenst. Tevens graag uw banknummer vermelden voor crediteringen. Vervolgens ontvangt u een factuur.
Kijk op driehoofdstukken.nl voor de eerste drie hoofdstukken van mijn manuscript.

Lukt het mij om 400 aandelen te verkopen, dan gaat een grote uitgever zich over mijn boek buigen en krijgt iedere aandeelhouder zijn of haar geld weer terug. Lukt het echter niet, dan neemt http://www.clustereffect.nl het uitgeven op zich en krijgt iedere aandeelhouder 90% terug van de inleg. De overige 10% komt uit de winst van de verkoop van het boek, dus dat kan nog aardig oplopen.

Titel: De onvoorspelbare reis van Flora Bellefleur (werktitel)

EXTRA AANBIEDING:

  • vanaf 5 aandelen altijd een gratis gesigneerd boek
  • vanaf 25 aandelen een T-shirt met een print van de cover
  • vanaf 50 aandelen een speciaal dankwoord in het boek
  • vanaf 100 aandelen diverse mogelijkheden in overleg met de investeerder

Synopsis:
Na haar vorige super spannende en gevaarlijk avontuur zit Flora Bellefleur weer thuis. Bijna is haar leventje weer net zo saai als vorig jaar, maar gelukkig heeft ze wel meer zelfvertrouwen gekregen door haar avontuur en voelt zich nu een stuk zekerder naast haar vrienden Liesbeth en Tom.
Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en ze probeert haar oude pestkop Noortje beter te leren kennen, maar ook ontmoet ze de vervelende vrienden van Tom. Tegen de zin in van haar eigen vrienden wordt Flora brutaler en dan steelt ze ook nog eens iets uit een groot warenhuis.
Flora krijgt huisarrest maar ontsnapt via haar raam en probeert haar vrienden over te halen om de wereld te redden van een gemene heks.

Motivatie:
Dit fantasy verhaal voor kinderen vanaf 8 jaar is een persoonlijke zoektocht naar wie je bent en wilt zijn in het leven. Iets wat elke tiener mee maakt, maar ook waar veel volwassenen nog mee worstelen.
Voor mij, als schrijver, is het verhaal een manier om mijn jeugd een goed plekje te geven en om te leren omgaan met mijn angsten.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s